AKEP- UDHËRRËFYES PRAKTIK PËR QËNDRUESHMËRINË DIGJITALE

Në kushtet e situatës së vështirë të krijuar nga pandemia COVID-19, AKEP propozon nëpërmjet një udhërrëfyesi sjelljen dhe gjestet e nevojshme në përditshmëri për të siguruar vijimësinë dhe sigurinë e rrjeteve dhe shërbimeve të komunikimeve elektronike.

Për më shumë klikoni më poshtë :

UDHËRRËFYES PRAKTIK PËR QËNDRUESHMËRINË DIGJITALE.

 

Leave a reply