Koordinatori për të Drejtën e Informimit, AKEP

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për Autoritetin e Komunikimeve Elektronike dhe Postare

Z. Oleons PETI

Email: [email protected]

Tel :  0035542259572
Fax : 0035542259106

Adresa: Rruga “Reshit Çollaku”, Tiranë

Orari: E Hënë – E Enjte  08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

 

Leave a reply